Bahçe Tente ve Çadırları ile Yaz için Serin bir Köşe!

19 Eylül 2022
Giderek artan sıcaklıkla birlikte kendinizi her fırsatta açık havaya atar olduysanız size çok güzel önerilerimiz var...

Balkon, teras veya bahçenizde hazırlayacağınız gölgeli bir alan size hem serinlik verecek hem de güneşin zararlı etkilerinden koruyacaktır... Birbirinden şık, kullanışlı tente ve çadırlar size özel konforlu; sağlıklı alanlar oluşturacak.

Bunu sağlayabilmek için alanınızın uygunluğuna göre seçebileceğiniz birçok ürün mevcut. Bauhaus olarak sizin için alternatif olabilecek ve bahçenizde serin bir alan yaratabilecek tente ve çadır önerilerimizi sunmak istedik.

Öncelikle bahçenizde rahat ve geniş bir alana sahipseniz istediğiniz yere koyabileceğiniz sağlam alüminyum çerçeveli çeşitli parti çadırları sizin için ideal olacaktır.
Bu çadırların sağladığı gölgede sevdiklerinizle dilediğiniz gibi vakit geçirebilir, konuklarınızı rahatlıkla ağırlayabilirsiniz.

Hava değişimlerine, güneşin zararlı etkilerine ve sert hava koşullarına dayanıklı yapısı ile uzun süre kullanabileceğiniz parti çadırları, bahçeniz için vazgeçilmez olacak bir ürün.

Ayrıca yan panelleri sayesinde sizi sinek ve sivrisineklerden koruyarak yaz akşamlarının keyfini doyunca çıkarabilmenize de yardımcı olacak.
Yine balkon ve terasınız için ideal olabileceğini düşündüğümüz, altında istediğiniz gibi vakit geçirebileceğiniz sağlam alüminyum çerçeveli tenteler size ve sevdiklerinize güneşten uzak keyifli bir ortam sağlamak için ideal. 
Bu tenteler altında keyifli okuma saatleri yapabilir, kahvaltıdan akşam yemeğine kadar her öğününüzü bahçenizde geçirebilirsiniz. 
Sizin için seçtiğimiz tente ve çadırlara çok yakışacağını düşündüğümüz masa ve sandalye setleri ise yine BAUHAUS'ta. Ahşap, tik ve benzeri çeşitli masa ve sandalye setleri günün yorgunluğunu atmanız, dostlarınızla ve ailenizle keyifli vakit geçirebilmeniz için mükemmel bir tercih olacaktır.

BAUHAUS Ailesi olarak keyifli bir yaz dileriz!