Olmazsa Olmaz Bahçe Gereçleri

19 Eylül 2022
Şimdi bahçe keyfi zamanı! Bahçe işlerinde size yardımcı olabileceğini veya bahçenize renk katacağını düşündüğümüz ürünleri inceledik ve sizler için bazı örnekler seçtik.

Hem bahçenizde geçireceğiniz zamanı daha değerli kılacak hem de bahçe bakımı ve temizliğinde sorunsuz ve hızlı çalışmanızı sağlayacak ürünlerimize gelin beraber göz atalım.
Salıncak

Bahçe, balkon, teras veya uygun gördüğünüz her yerde kullanabileceğiniz salıncaklar, keyifli okuma ve dinlenme saati yapabileceğiniz, sevdiklerinizle kahvenizi yudumlayıp akşam güneşini izleyebileceğiniz kısacası; keyfinize keyif katacak bir ürün.

Sağlam metal gövdesi ile kendinizi güvende hissedebilir, dilediğiniz gibi tadını çıkarabilirsiniz.
Hortum Arabaları

İşte hayatınızı kolaylaştıracak ve bahçe sulama işini eğlenceli bir hale getirecekHortum Arabası! 25 metrelik hortum seti ile bahçenizdeki bütün köşelere kolayca ulaşabilir, sulama işlemini sorunsuz halledebilirsiniz.

Bahçenizi sularken hortum kıvrılması, hortumun çeşitli yerlere takılması veya çamurlanması gibi zaman kaybettirici ve sizi zorlayacak durumlara son verecek, hem zahmetsiz hem de temiz bir sulama işlemi yapabilmek adına işinizi kesinlikle kolaylaştıracak bir ürün.
Mangal

Ve tabii ki bir bahçenin, terasın, balkonun hatta yaz aylarının vazgeçilmez, olmazsa olmaz ürünü mangal. Tüm aile ve sevdikleriniz bir arada güzel bir akşamüstü keyifli bir akşam yemeği hazırlamanız için ideal, uzun yıllar sorunsuz kullanabileceğiniz çeşitli mangallar BAUHAUS'ta.
Yüksek Basınçlı Yıkama Makineleri

Bahçe temizliği ile ilgili her konuda hayatınızı bütünüyle kolaylaştıracak eşsiz performansa sahip Yüksek Basınçlı Yıkama Makineleri. Tüm temizlik işleri için geniş kapsamlı aksesuar programı sayesinde çok sayıda temizleme seçeneği sunan, zaman ve emekten kesinlikle tasarruf edeceğiniz kullanışlı bir ürün.

Yüksek motor gücü, güçlü bar basıncı ve daha birçok özelliği ile her türlü temizlik işleminizde büyük fayda sağlayacak yıkama makineleri BAUHAUS'ta. Bu ürünler ile bahçe, bahçe yolu, garaj ve benzeri birçok alanda biriken yaprak v çeşitli çöpleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.
Size yardımcı olabilmek ve daha keyifli bir yaz geçirmenizi sağlayabilmek için seçtiğimiz ürünlerden umarız memnun kalmışsınızdır.

BAUHAUS Ailesi olarak mutlu bir yaz dileriz!