Seyahat Vakti!

05 Kasım 2020
Yaz aylarıyla birlikte gerek yıllık izinler gerekse bayram tatili derken hepimizi bir seyahat telaşı alıyor. Yazlık yerlere kaçmak veya aile ziyaretleri için planlar yapılacak, tarihler ayarlanacak. Daha sonra sıra yolda ihtiyacımız olacakları hazırlamaya geliyor. Yanımıza alacağımız eşyalarımızı en kolay nasıl taşıyabiliriz? Nasıl daha rahat bir yolculuk geçirebiliriz?

BAUHAUS olarak yolculuğunuzu kolaylaştıracak ve yolda size konfor sağlayacağını düşündüğümüz önerileri derledik.
1 - Port Bagaj
Port bagajlar arabanız ile yaptığınız seyahatler için kesinlikle yolculuğu kolaylaştıracak ürünlerdir. Arabanızın üzerine kolaylıkla monte edebilir ve eşyalarınızı güvenle taşıyabilirsiniz. Port bagajlar size hem arabanın içindeki yerden tasarruf etmenizi hem de daha konforlu bir yolculuk imkânı sağlar. Bu ürünler az yer kaplamasına rağmen oldukça geniş bir hacme sahiptirler. Yolculuk sırasında arabanın içindeki fazlalıktan ve kalabalıktan kurtulmak isteyenler için kesinlikle mükemmel bir çözüm.
2 - Oto Buzdolabı
Oto buzdolapları bir yolculuğun olmazsa olmaz ürünlerinden. Özellikle yaz aylarında yapacağınız yolcuklar esnasında elinizin altında devamlı su ve benzeri içecekleri ısınmadan muhafaza edebileceğiniz çok kullanışlı ürünler. Düşünün, sıcak bir havada yolculuk yapıyorsunuz ve arabanızdaki su neredeyse kaynamış! Oto buzdolapları sayesinde her türlü yiyecek-içeceğinizi soğuk bir şekilde saklayabilir ve yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.
3 - Bisiklet Taşıma Aparatları
Bisiklet taşıma aparatları ile bisiklet keyfinize tatilde de devam edebilirsiniz. Tatilde bisikletinizden uzak kalmak zorunda değilsiniz, tam tersine gideceğiniz yeni yerleri bisikletinizle gezmek çok daha keyifli olacaktır. Bisikletinizin arabanıza güvenli bir şekilde sabitlenmesi ve taşınması için tasarlanmış bisiklet taşıma aparatı sayesinde bisikletinizi gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz.
4 - Bel ve Boyun Yastıkları
Bel ve boyun yastıkları sadece uzun yolda değil her zaman kullanılması gereken ürünler. Omurga sağlığı açısından oldukça yararlı olan bu ürünler uzun süre aynı pozisyonda araba kullanırken veya seyahat ederken belinizin, boynunuzun tutulmasını önleyecektir. Böylece siz de rahat ve sağlıklı bir seyahat geçirerek tatilinizin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz.
5 - Çok Amaçlı Çantalar
İşte seyahatlerde neredeyse hayat kurtaran bir başka ürün: Çok amaçlı çantalar. Kullanışlı tasarımları ile bu çantalarda eşyalarınızı düzenli bir şekilde taşıyabilirsiniz. Tatil ve seyahatlerde eşyalarınız çok dağılıyorsa, her eşyanızı başka bir yeden topluyorsanız bu çantalar tam size göre. Ayrıca cırt bantları sayesinde arabanın içinde sabit durabilir özelliktedir.

BAUHAUS ailesi olarak mutlu tatiller dileriz!