Evinizdeki İşlerde Hayatınızı Kolaylaştıracak Makineler!

19 Eylül 2022
İster evin içinde ister bahçede, balkonda veya terasta yapmak istediğiniz tadilat işlerinde, düzenlemelerde, onarım ve bakım işlemlerinde işinizi kolaylaştıracak birçok makine BAUHAUS’da!

Matkaplardan, kırıcı delicilere, akülü vidalamadan, taşlamaya ve hatta jeneratöre kadar, size profesyonel destek sağlayacak tüm makinelere gelin hep birlikte göz atalım.
1 - Matkaplar ve Akülü Cihazlar
Her türlü delme işinizde size büyük kolaylık sağlayacak matkaplar uçlarındaki burgulu demirleri sayesinde dönerek yüzeylerde delik açarlar. Böylece mesela duvarınızda kolaylıkla bir delik açabilir ve asmak istediğiniz aynayı yerleştirebilirsiniz. Yine akülü vidalama cihazları sayesinde elinizi yormadan ve düzgün bir şekilde vidalama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kurulması gereken bir kitaplık veya bir masa takımınız varsa akülü vidalama aletiyle bu işi en çabuk ve en sağlıklı şekilde gerçekleştirebilirsiniz.
2 - Jeneratörler
Üreteç ve dinamo anlamına gelen jeneratörler elektrikler kesildiği anlarda ilk aklımıza gelen makineler. Elektriğe devamlı ihtiyaç duyulan iş yeri ve benzeri birçok alanda sıklıkla kullanılan jeneratörler acil durumlar için ideal makinelerdir. Günümüzde kullanımı gitgide yaygınlaşan bu makineler artık sadece işyeri, hastane ve benzeri mekânlarda değil özellikle elektrik kesintisinin sık yaşandığı birçok bölgede özel haneler için de kullanılmaya başlanmıştır.
3 - Basınçlı Yıkama Makineleri
Basınçlı yıkama makineleri her türlü temizlik işinde size çok yardımcı olabilecek kuvvetli makinelerdir. Özellikle bahçe, balkon, garaj yolu, bahçe merdivenleri ve benzeri birçok alanı kolaylıkla temizleyebilir, köşelerde biriken çer çöpü zahmetsizce süpürebilirsiniz. Basınçlı yıkama özelliği sayesinde suyu çok kuvvetli bir şekilde püskürtür, bu sayede süpürme ile çıkmayacak kir ve maddeleri kolaylıkla temizler.

Her türlü yıkama işi için ideal, pratik ve etkili makinelerdir.
4 - Ev ve Hobi Makineleri
BAUHAUS’un sizler için sunduğu çeşitli ürünlerden oluşan ev ve hobi makineleri evde kendi kendinize icra ettiğiniz hobi ve uğraşlarda işinize yarayacak birçok makineyi içeriyor. Lehimlemeden eritmeye, sıcak kesim, kaynak ve benzeri çeşitli işlemleri sunan gazlı havya birçok hobi ve tamir işi için kesinlikle bulundurmanız gereken bir alet. Yine buna benzer işlemler için kullanabileceğiniz gazlı şaloma da birçok ‘’kendin yap’’ işi için ideal bir makine.

Ayrıca BAUHAUS ev ve hobi makineleri kategorisinde bulabileceğiniz ıslak kuru zemin vakum makinesi, elektrikli cam silme makinesi, halı koltuk yıkama makinesi ve daha çeşitli temizlik makineleri ile evinizdeki temizlik işlerini en kolay ve etkili şekilde hallederek zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz.
5 - Testereler
Testereler metal, ahşap, odun, ağaç, plastik ve benzeri çeşitli maddeleri kesme amacı ile kullanılan güçlü makinelerdir. Daire, gönye ve tezgâh, dekupaj, tilki kuyruğu gibi yapacağınız kesme işlemine göre birçok çeşidi bulunan testereler ile istediğiniz kesme işlemini profesyonel bir şekilde yapabilirsiniz.

BAUHAUS keyifli günler diler!