Yaz sıcaklarını çekilir kılacak 6 ürün!

19 Eylül 2022
Yaz aylarında sıcak ve nemli hava hem gündüz hem de gece saatlerinde tabir yerindeyse peşimizi bırakmıyor.

Biz de BAUHAUS olarak bunaltan, bitkinleştiren ve rehavete düşüren sıcak ve nemden korunmak için alternatif sayılabilecek, sizi sıcaktan koruyup rahatlatacak ve hatta sıcak havaları eğlenceli bir hale getirebilecek çeşitli ürünleri sizler için derledik.
1 - Klimalar
Klimalar öncelikle havadaki nemi alma özellikleri sayesinde yaz ayları için vazgeçilmez soğutma elemanlarıdır.

Ev ve ofis gibi iç mekanlarda sıcak havadan korunmak ve rahat bir nefes alabilmek için yardımınıza koşacak en etkili ürünlerden biri olan klimalar hem yaz hem de kış aylarında size ısı açısından uygun ortamı en kolay şekilde sağlayabilirler. Bu yüzden özellikle sıcak ve nemli yaz aylarında da ilk başvuracağınız ürünler olacaktır.
2 - Havuzlar
Bahçe havuzları yaz aylarının tadını tüm aile birlikte çıkarabileceğiniz ve en sıcak saatleri bile eğlenceli hale getirecek, serinlemek için ideal ürünler. Bahçe havuzunu kolay kurulumu sayesinde 30 dakika gibi kısa bir sürede kurabilir ve hemen keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Bahçenizde varsa gölge bir alana havuzunuzu kurabilir yoksa da bir havuz pavillonu yardımı ile havuzunuzu güneşten ve çeşitli dış etkenlerden koruyabilirsiniz. Ayrıca bahçe havuzu iyi karne getirmiş bir öğrenci için de alternatif ve ideal bir hediye olabilir.
3 - Parti Çadırları ve Tenteler
Parti çadırları ve tenteler birbirinden farklı renk, boy ve tasarımları ile yazınıza neşe katacak. Bu tente ve çadırlar sayesinde bahçe, balkon veya terasınızda kendiniz ve sevdikleriniz için serin bir köşe oluşturabilir ve yaz aylarının tadını güneşin yakıcı ışıklarına maruz kalmadan serin bir şekilde çıkarabilirsiniz.

Parti çadırları ve tenteler altında istediğiniz gibi zaman geçirebileceğiniz, hava sıcak da olsa sizi eve tıkılıp kalmaktan kurtaracak ve günün her saati dışarıda keyifli vakit geçirebilmenizi sağlayacak şık ürünler. Ayrıca dekoratif tasarımlarıyla da bahçenize ayrı bir hava katacakları kesin. Keyifli kitap okuma saatleri ve akşamüstü sohbetleri sizi bekliyor.
4 - Vantilatörler
Sıcak havaların vazgeçilmezi vantilatörler anında sağladıkları ferahlıkla yaz aylarında en çok tercih edilen ürünlerden. Pratik kullanımı ve kolay taşınabilme özellikleri sayesinde iç veya dış istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz. Tavan vantilatör, ayaklı vantilatör, masaüstü vantilatörleri, kule ve yer vantilatörleri gibi çeşitli yerlere uygun tasarımlarıyla vantilatörler sıcak havalar için ideal ürünlerden.
5 - Şemsiyeler
Bahçe, balkon ve teras gibi ihtiyacınız olan her yerde kolaylıkla kullanabileceğiniz değişik boy, renk ve tasarımda şemsiyeler. Sıcak havalarda sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyarak bahçe keyfinize eşlik edecek.
6 - Fıskiye
Tabii bu sıcak havalarda çimlerinizi ve çiçeklerinizi düşünmeden olmaz. Yaz sıcaklarında çabucak sararıp solan çim ve çiçekleri fıskiye yardımıyla yumuşak ve kaliteli bir şekilde sulayabilirsiniz. Hem de bu sayede sulama işlemini yaparken güneşin altında fazla zaman harcamamış olursunuz. Hatta, bu arada eğer sıcaktan çok bunaldıysanız fıskiyenizin yağmurlama özelliği ile siz de serinleyebilirsiniz.